Anuncios

El ministeri de Defensa vota en massa per ‘Gibraltar espanyol’ a una enquesta de ‘The Telegraph’

2

El diari anglès The Telegraph

La pregunta era ‘Gibraltar és britànic o espanyol?” i la gran majoria del milió de vots van ser favorables a Espanya.

Sorpresa majúscula la que es van endur els encarregats de fer la següent enquesta al diari britànic The Telegraph, ‘Gibraltar és britànic o espanyol?’, quan van veure que hi van participar un milió de persones i els resultats van ser molt favorables a la resposta per Espanya. Vistos els resultats, els periodistes del diari van decidir fer un anàlisi sobre qui havia participat en l’enquesta. Aquí va ser quan la sorpresa va passar a estupefacció. Uns cinc mil vots favorables a Espanya procedien d’una adreça de protocol del ministeri de Defensa espanyol que encapçala Pedro Morenés. L’enquesta també va fer un gir dràstic, explica The Telegraph, arran d’una campanya en mitjans digitals relacionats amb l’armada espanyola, Facebbok i Twitter on s’animava la gent a votar a favor d’un Gibraltar espanyol. Finalment el 98.89 per cent de la gent que va votar des d’Espanya ho va fer per la resposta ‘espanyol’ i de les respostes britàniques, un 71,02 per cent van escollir la resposta ‘britànic’.

elsingulardigital.cat

Anuncios
About el comunista (68140 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: