Anuncios

Villalobos va utilitzar el Congrés en benefici del PP

1

L’exministra és esbroncada pel Fiscal per enviar milers de cartes a afiliats pagades per l’erari públic.

El fiscal del Tribunal Suprem ha titllat d'»improcedent» el fet que la vicepresidenta del Congrés dels Diputats, Celia Villalobos, hagi utilitzat el franqueig oficial de la Cambra baixa espanyola per enviar milers de cartes a apoderats i interventors del Partit Popular. Encara que el Fiscal ha titllat l’acció d'»improcedent» descarta que hi hagi hagut malversació de fons públics.

L’exministra va enviar l’any passat un mailing massiu per a apoderats del seu partit a càrrec de la butxaca del contribuent. Els demanava suport per al candidat popular en les últimes autonòmiques andaluses, Javier Arenas.

Aleshores, el diputat per Màlaga, Miguel Ángel Heredia, va demanar explicacions al president de la Cambra perquè va considerar que l’acció de la vicepresidenta estava «tan allunyada de la seva funció institucional, ja que es tractaria d’una acció èticament reprovable, en tractar-se de l’ús de fons públics per a finalitats partidistes».

Villalobos va replicar, després Fiscalia desmuntaria el seu argument, amb el dret dels diputats «a les ajudes, franquícies i indemnitzacions per despeses que siguin indispensables per complir la seva funció». I va comparar la seva carta del PP amb les felicitacions que s’envien per Nadal. 

 

eltriangle.eu

 

Anuncios
About el comunista (68313 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: