Anuncios

Les pilotes de goma, prohibides a partir del 30 d’abril de 2014

7
Després de dues setmanes d’estira i arronsa, amb certa tensió, entre CiU, Interior i ERC per la prohibició de les pilotes de goma, hi ha hagut acord. La Brigada Mòbil dels Mossos només podran utilitzar aquesta arma fins el 30 d’abril de 2014.
 
Convergents i republicans han acordat aquesta tarda, després d’un dia molt llarg de reunions, les conclusions de la comissió d’estudi sobre la seguretat pública que es tanca aquest divendres. Entre aquestes destaca el principal objectiu de la comissió: acabar amb les polèmiques bales de goma.
 
L’acord al qual ha tingut accès Nació Digital estableix que «de manera immediata i gradual sigui efectiva la prohibició d’aquestes armes fins la seva total prohibició el 30 d’abril de 2014». L’acord també recull la petició de buscar armes «robustes» vàlides per tal que puguin ser substituïdes sense que la Brigada Mòbil dels Mossos quedi afeblida per les seves fucions de control de la seguretat pública.
naciodigital.cat
Anuncios
About el comunista (68306 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: