Anuncios

La Fundació Franco vol empresonar Fainé i Roca per «traïdors»

4

L’editorial del mes de novembre també exigeix que s’apliqui l’estat d’excepció a Catalunya.

L’editorial del mes de novembre de la Fundació Francisco Franco (FNFF) reclama tancar a la presó alguns catalans, als quals arriba a citar pel seu nom: «És preferible enviar a la presó o l’exili a Roca Junyent, Carles Viver i Pi Sunyer, Isidoro (sic) Fainé i quants traïdors a la comunitat nacional, siguin actors intel·lectuals o polítics, estiguin en aquest contuberni». La Fundació Francisco Franco no es queda curta i també reclama al govern espanyol que «atès que el referèndum secessionista segueix obstinadament endavant, es recorri, en defensa de l’Estat de Dret, d’Espanya i del poble sobirà espanyol, a l’article 155 de la Constitució, que permet al Govern, amb aprovació per majoria absoluta del Senat, suspendre temporalment l’autonomia en nom de l’interès general». A més, l’entitat també demana que s’imposi «l’article 32 de la Llei Orgànica dels estats d’alarma, excepció i lloc» contra Catalunya.

naciodigital.cat
Anuncios
About el comunista (67986 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: