Anuncios

62.000 nens catalans reben aliments i productes bàsics de Creu Roja i el 26,4 per cent de la població infantil viu sota el llindar de la pobresa

15
Un total de 61.792 nens catalans en situació de vulnerabilitat estan rebent aliments i productes bàsics de Creu Roja de Catalunya aquest any, un 5,86% més que en 2012 segun ha donat a conèixer en un comunicat l’entitat humanitària amb motiu del Dia Universal de la Infància, que se celebra aquest dimecres.
Del conjunt de nens que ajuda l’entitat, 38.073 reben menjar, 21.936 ‘kits’ de suport social amb estris de primera necessitat, 700 compten amb una beca menjador i 1.083 han participat al programa d’alimentació d’estiu.

Creu Roja ha recordat que el 26,4% dels menors catalans viu sota el llindar de la pobresa i que el 70% de les famílies que reben ajuda no pot garantir una alimentació saludable als seus fills.

A més, el 38% no pot fer front a les despeses del menjador escolar, on la majoria dels petits que viuen en famílies sense recursos reben l’únic menjar que ingereixen al llarg del dia.

La mitjana d’ingressos mensuals de les famílies que reben ajuda de Creu Roja se situa en 100 euros per sota del llindar de la pobresa i la seva taxa d’atur frega el 66%.

catalunyapress.cat

Anuncios
About el comunista (67699 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: