Anuncios

L’estupor de la CUP amb el discurs de Dolors Montserrat (PP)

7

La diputada popular acusa el Govern de “donar pel sac als catalans”.

La diputada del PP Dolors Montserrat ha provocat estupor avui al Parlament, tal com es pot veure a la imatge dels diputats David Fernández i Quim Arrufat de la CUP, durant la seva interpel·lació al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, sobre la possible venda de 14.000 habitatges socials de la Generalitat.

Montserrat, en un llenguatge groller, li ha etzibat el següent a Vila: “Perquè s’ha de vendre el que ja té? A un fons d’inversor xinès potser? I els catalans, que ens donin pel sac?”. La popular ha complementat el seu argumentari assegurant que “l’obra social primer pels catalans” i preguntant-li al conseller si “vostès són socials o antisocials?”.

En el seu torn de rèplica, Vila li ha dit a Montserrat que “només li falta treure’s la sabatilla per homologar-se a uns altres espais que critiquen vostès”, en una clara referència a l’episodi protagonitzat per David Fernández en la comissió d’investigació de les caixes d’estalvi quan li va ensenyar una sandàlia a Rodrigo Rato. 

elsingulardigital.cat

Anuncios
About el comunista (66129 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: