Anuncios

Manifestacions a tot el país contra les retallades i en defensa del sector públic

3

Són convocades avui i demà pels principals sindicats i alguns moviments socials.

Els sindicats de Comissions Obreres (Catalunya, País Valenciá i Illes) i la UGT (Catalunya, País Valenciá i Illes), al costat d’uns quants moviments socials, són al darrere de la convocatòria de nombroses manifestacions aquest cap de setmana contra les retallades i ‘en defensa del sector públic, les pensions i les persones’. Avui se’n fan a Alacant (IES Jorge Juan, 18.30), Castelló de la Plana (plaça de les Aules, 11.00), Eivissa (parc Reina Sofia, 12.00), Lleida (plaça Ricard Vinyes, 18.00), Maó (plaça de l’Esplanada, 18.00), Palma (plaça d’Espanya, 12.00), Tarragona (plaça Imperial Tarraco, 18.30) i València (plaça de Sant Agustí, 18.00), i demà a migdia a Barcelona i Girona.

En concret la plataforma Prou Retallades, integrada pels principals sindicats catalans i moviments socials, ha convocat totes dues marxes de demà a migdia (a Barcelona sortirà del passeig de Gràcia amb Diagonal i a Girona, de la plaça de la Independència), en protesta contra la política de retallades dels governs, la desocupació, l’augment de la pobresa i la desigualtat social, com també la reforma de les pensions.

Malgrat aquestes mobilitzacions, els sindicats no tanquen la porta a una vaga general.

vilaweb.cat

Anuncios
About el comunista (68256 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: