Anuncios

Treballadors de RTVV, sindicats i oposició convoquen una manifestació

2

Exigeixen la dimissió de Fabra i eleccions anticipades · Es farà demà a València (18.00) i a Alacant (18.30).

El comitè d’empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), sindicats, partits polítics de l’oposició, associacions i entitats han convocat per aquest dissabte a les 18.00 a València, i a les 18.30 a Alacant, una manifestació per reclamar la dimissió del president Alberto Fabra i la convocatòria d’eleccions anticipades després del tancament de RTVV. Segons que ha informat Intersindical Valenciana, un dels sindicats convocants, la manifestació mostrarà ‘la nostra repulsa davant d’una decisió unilateral, precipitada i hostil a la cultura, la llengua i els signes d’identitat de tots els valencians’.

Segons Intersindical, ‘la societat valenciana no es pot quedar passiva davant una pèssima gestió que ha causat l’acomiadament de vora 1.700 treballadors i treballadores. Els valencians i valencianes no ens quedarem sense una radiotelevisió pròpia, pública, de qualitat i en valencià’.

vilaweb.cat

Anuncios
About el comunista (67553 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: