Navarro, Rivera, Camacho i Llanos de Luna brinden junts per la Constitució

4

Els líders del PSC, PP i C’s junts a la delegació del govern.

Imatge d’unitat, de destí en allò que consideren universal: la Constitució Espanyola de 1978. La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha reunit els comandaments policials, militars i de l’administració estatal, i els líders de PSC, PPC i C’s per commemorar el 35è aniversari de la Constitució en un acte a la delegació del govern espanyol a Barcelona. Un acte en el qual l’unionisme s’ha vantat d’estar compactat, articulat i disposat a combatre l’independentisme.
Llanos de Luna ha aprofitat el seu discurs per recordar el bastiment de la Constitució: garantir «la unitat dels espanyols i la seva convivència». Llanos de Luna, en un paper institucional, ha demanat unitat per afrontar i superar la crisi. A més, ha proclamat la vigència de la Constitució per «afrontar des de la unitat els reptes com a nació». Després han brindat amb cava els miltars, els caps policials, els representants de l’administració de l’estat a Catalunya i Pere Navarro, Albert Rivera, Alícia Sànchez-Camacho i Llanos de Luna.
naciodigital
About ELCOMUNISTA.NET (87211 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: