Un exalt càrrec dels governs d’Aznar, nou president del CGPJ

1

Carlos Lesmes s’ha imposat per 16 vots a 4 a Pilar Teso.

El magistrat Carlos Lesmes (Madrid, 1958) ha estat elegit aquest dilluns nou president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i del Tribunal Suprem per 16 dels 20 vots dels membres de l’òrgan de govern dels jutges, imposant-se a Pilar Teso. Durant els mandats de José María Aznar com a president del govern espanyol, Lesmes va ser director general d’Objecció de Consciència (1996-2000) i de Relacions amb l’Administració de Justícia (2000-2004), i a partir de 2005 va ocupar plaça a la sala del Contenciós de l’audiència Nacional.

Lesmes ocuparà el càrrec fins al 2018 i prendrà possessió la setmana davant en rei Joan Carles. Actualment Lesmes és magistrat de la Sala del Contenciós-Administratiu del Suprem des del març del 2010. Abans havia estat fiscal a Alacant, al Tribunal Superior de Justícia de Madrid i davant el Tribunal Constitucional. 
 
naciodigital

 

About ELCOMUNISTA.NET (77745 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

1 Comment on Un exalt càrrec dels governs d’Aznar, nou president del CGPJ

  1. Ahora les han pillado, pero por los huevos!!! Donde están aquellos Jueces por la Democracia que pensaban cambiar todo el sistema jurídico en España?

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: