La via catalana, entre les fotos de l’any de ‘The Wall Street Journal’

5

El diari fa un recull d’una foto per cada dia de l’any 2013, i l’11 de Setembre està dedicat a la cadena humana que va transcórrer tot el territori del Principat.

La Via Catalana és una de les imatges de l’any del prestigiós diari ‘The Wall Street Journal’. El diari, ha fet un recull de les millors fotografies de l’any, una per cada dia, fet que portarà a tenir-ne 365.

La foto de la via és l’escollida per l’11 de setembre, i és una de les més valorades ja que té una nota de més d’un 4,5 en una puntuació on 5 és la millor.

«Activistes reclamant per la Independència de la regió catalana d’Espanya van formar part d’una ‘cadena humana’ durant una protesta a Pertús, sud de França, l’11 de Setembre». La imatge la signa Raymond Roig, d’AFP.

En aquest recull fotogràfic també s’hi pot veure, per exemple, una imatge de les festes de San Fermín a Pamplona el 7 de juliol o l’accident Ferroviari de Santiago de Compostela.

elsingulardigital

About ELCOMUNISTA.NET (69327 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: