Espadaler classifica com a «matèria reservada» el feixisme a Catalunya

1

El conseller d’Interior informarà a proposta d’ICV-EUIA a la comissió parlamentària de Secrets les activitats dels grups feixistes al país i les seves connexions internacionals.

Preocupació per l’increment de l’activitat d’organitzacions neonazis.

El diputat i portaveu d’ICV-EUIA a la Comissió d’Interior del Parlament, Jaume Bosch, s’ha sortit amb la seva. Després de contínues demandes del portaveu ecosocialista, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, informarà a la Comissió de Matèries Secretes o Reservades del Parlament l’activitat dels grups feixistes i neonazis a Catalunya i les seves connexions internacionals.
Així ho va anunciar el conseller en la sessió d’aquesta comissió celebrada el passat dia 19 de desembre. De fet, el seu antecessor, Felip Puig, també va informar de les activitats dels grups d’extrema dreta en la mateixa comissió després dels incidents registrats a l’Stroika de Manresa, on s’hi va produir una agressió d’aquestes organitzacions.
Espadaler ha atès la petició dels ecosocialistes perquè en la comissió de matèries reservades permetrà «presentar als parlamentaris una informació més acurada i aprofundida de la situació i el control policial de les organitzacions feixistes que porten a terme el servei d’informació dels Mossos».
La comissió es reunirà «ben aviat» informen a Nació Digital fonts parlamentàries. De fet, els grup d’ICV-EUiA s’ha mostrat força preocupat per l’increment dels actes d’aquestes organitzacions «com ho demostren les activitats del Casal Tramuntana, els atacs a setmanaris de Mataró, els atacs i pintades a locals de les Borges Blanques i de Lleida, o ,en el camp dels grups homòfobs, els atacs a persones gais contactades per internet”.
naciodigital
About ELCOMUNISTA.NET (86961 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: