Anuncios

La cúpula del PP a Barcelona un dia abans de l’aniversari de l’arribada de les tropes franquistes

3

El 25 de gener Rajoy i de Cospedal assistiran a la capital catalana a un acte en contra del sobiranisme.

La cúpula del PP, encapçalada pel president espanyol Mariano Rajoy i la número 2 del partit, María Dolores de Cospedal, assistiran a Barcelona a un acte en contra del sobiranisme un dia abans que es celebri el 75è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat comtal, segons publica avui el diari Ara.

Rajoy participarà a la ciutat a l’acte promogut pel PP català i la seva líder, Alícia Sánchez Camacho, en contra del sobiranisme català el proper 25 de gener. Aquest acte, com ja va anunciar la líder popular, pretendrà demostrar que el PP “és l’únic partit útil per frenar l’independentisme”, davant el creixement electoral de Ciutadans, que lidera Albert Rivera.

El dia 26 de gener, un dia després de l’arribada de Rajoy, farà 75 anys que les tropes del general Francisco Franco van entrar a Barcelona i van ocupar la ciutat, un dels principals esdeveniments que va posar fi a la Guerra Civil espanyola.Tres dies després va acabar definitivament el conflicte armat que va imposar el franquisme a tot l’Estat.

elsingulardigital

Anuncios
About el comunista (67793 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: