Reacció indignada del món cultural, acadèmic i social al tancament de Catalunya Ràdio al País Valencià

1

El corresponsal de Catalunya Ràdio al País Valencià, Ignasi Muñoz, aquest dimarts durant l’emissió des de l’estudi de València de la connexió especial pel cessament d’emissions de l’emissora al territ

Reacció indignada des del món cultural, acadèmic i social l’endemà que s’hagin deixat de sentir Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià. Aquest nou tall deixa orfes milers de valencians. S’han quedat sense mitjans de comunicació en la seva llengua, més enllà d’algun mitjà local. Són molts els que consideren que són víctimes d’una persecució del Partit Popular a la llengua catalana.

Acció Cultural del país Valenciá creu que els governs espanyol i valencià es proposen destruir també la seva associació. Asseguren que ara l’únic que poden fer és presentar al·legacions al Ministeri.

Pel vicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Josep Palomero, el govern valencià està fent una política suïcida i ha advertit que el valencià acabarà sent una llengua morta.

L’oposició política del País Valencià creu, com la majoria de l’arc polític català, que aquesta sanció vol emmascarar un atac contra la llengua catalana i la llibertat d’expressió.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals reforçarà els mitjans tecnològics perquè tothom que vulgui pugui  escoltar la rádio per internet o seguint les aplicacions dels telèfons mòbils.

324

About ELCOMUNISTA.NET (77772 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: