Camacho amenaça ara amb la suspensió de l’autonomia si es convoca la consulta

3

Assegura que “el referèndum no es farà” i que si fa falta es recorrerà a l’article 155 de la Constitució per intervenir la Generalitat.

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet un pas endavant més en la radicalitat del seu discurs aquest matí en una entrevista a Antena 3. Camacho ha llançat la següent advertència: si Mas no es fa enrere respecte la consulta, Rajoy suspendrà l’autonomia.

L’amenaça d’avui de Camacho (minut 6.50 del vídeo), que ni el mateix Rajoy ha fet mai de forma pública, ha estat molt clara: “Si s’ha d’aplicar el 155, s’aplicarà si es traspassa la línia vermella”. Un moment abans havia deixat clar que “aquest referèndum no es farà”. L’article 155 de la Constitució preveu que l’Estat pugui intervenir o suspendre l’autonomia de les Comunitats Autònomes en casos excepcionals.

Les paraules d’avui de la líder del PPC arriben després que aquest cap de setmana en la cloenda de la convenció del PP a Barcelona comparés el “patiment” de la gent del seu partit a Catalunya amb les víctimes d’ETA al País Basc. Unes paraules que van provocar que des de la xarxa social Twitter s’hagi demanat a Camacho que demani perdó sota l’etiqueta de #Camachodemanaperdó, que va arribar a ser tendència mundial, i una campanya a Change.org que ja ha superat les 40.000 firmes.

elsingulardigital

About ELCOMUNISTA.NET (71915 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: