ERC finalment votarà a favor de retirar la medalla d’or a la infanta

1

L’ajuntament sotmetrà a votació la retirada del reconeixement a Cristina de Borbó.

El grup municipal de UpB a l’Ajuntament de Barcelona, on s’integra ERC, ha decidit finalment votar a favor de retirar la Medalla d’Or de la ciutat a la Infanta Cristina, una petició que ICV-EUiA presentarà dimecres a la comissió municipal de presidència i Règim Interior, tot i que en un primer moment els republicans no semblaven disposats a secundar la petició.

Fonts republicanes han informat a Europa Press que representants del grup municipal han mantingut una trobada amb alguns signants d’un manifest que reclamen retirar la Medalla d’Or que el 1997 va donar el consistori a la Infanta, per la seva imputació en el cas Nóos. Malgrat tot, el president del grup d’UpB, Jordi Portabella, ha instat a ICV-EUiA, el grup que ha registrat la petició, a reflexionar sobre la conveniència de presentar-la, davant de la possibilitat de que aquesta proposició no segueixi endavant al no tenir més suports.

 

naciodigital

About ELCOMUNISTA.NET (71809 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: