Misses per defensar la «unitat d’Espanya»

3

Imatge d’un sacerdot oficiant una de les «Misas por España» – Misas por España

El fundador de ‘Misas por España’ assegura que «la iniciativa compta amb el suport de molts bisbes i sacerdots».

‘Misas por España’. Aquesta és una iniciativa que pretén impulsar misses per tot el territori espanyol per defensar “la unitat, la pau i la salvació d’Espanya”, i fer front d’aquesta manera als projectes nacionalistes i a tots aquells mals que, segons el seu entendre, posen en perill la continuïtat d’Espanya.

En relació a la unitat d’Espanya, els promotors de la iniciativa argumenten que “com bé ens ha recordat en diverses ocasions la CEE, la Unitat d’Espanya és un ‘bé moral’ i atemptar contra la mateixa és ‘moralment inacceptable’”. I afegeixen: “Efectivament, en una situació en la qual des de molts punts d’Espanya s’alcen veus proposant la divisió i la confrontació entre els territoris i les gents del nostre país, és més necessari que mai la interpel·lació divina en favor d’aquest bé comú que és la Unitat entre tots els espanyols”.

En aquestes misses també es demanarà per la Pau d’Espanya: “Si bé a Espanya no patim un conflicte bèl·lic, ni les conseqüències tràgiques de la guerra, la pau cristiana no és sinó una conseqüència de la justícia. Una justícia, que sens dubte està absent en la nostra Pàtria”. En aquest sentit, afirmen que “no es pot parlar de pau en un país on anualment moren violentament assassinats més de cent mil nens en el ventre matern, ni es pot parlar de justícia en una societat on centenars de milers de famílies pateixen les tràgiques conseqüències de la desocupació i de les necessitats materials més bàsiques”.

Per tant, segons ells, “és necessari aquest oferiment, perquè la veritable pau cristiana s’estableixi a la nostra Pàtria com un fruit de la necessària justícia”. I, finalment, demanaran per la conversió d’Espanya: “Si bé Espanya és un país de tradició catòlica, no es pot parlar de veritable Fe allà on la majoria dels batejats viu allunyat dels sagraments, o sense respectar la doctrina de l’Església”. I sentencien: “Per desgràcia, a Espanya aquesta postura és majoritària en el que constitueix una apostasia generalitzada. Per tant, és necessari fer aquest oferiment per la salvació d’Espanya, que en si mateix tanca també la necessària conversió real dels cors dels espanyols a l’única i veritable Fe Catòlica”.

Segons publica el diari ‘elplural, el creador d’aquesta plataforma, Antonio Moreno, ha assegurat que “la iniciativa compta amb el suport de molts bisbes i sacerdots de tota Espanya”. A més, “Misas por España’ demana la intercessió de Déu per “solucionar problemes pels quals el Govern del PP no fa res, com és el genocidi de l’avortament”, i també alcen les seves pregàries perquè es posi fi als matrimonis homosexuals.

elsingulardigital

About el comunista (67486 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: