Anuncios

El PP de Badalona prohibeix cantar l’Estaca en un festival i el públic la canta ‘a cappella’

1

El músic Martí Serra denuncia que «algú que es pensa que mana molt ens ha prohibit cantar la cançó de Llach».

El PP de Badalona va censurar la interpretació de L’Estaca, de Lluís Llach, durant la cloenda ahir del festival de curtmetratges Filmets, que se celebra a Badalona. Arribat el moment en què s’havia d’interpretar la mítica cançó, Martí Serra, un dels músics de la banda ‘The Filmets Band’, va agafar el micròfon per denunciar que “algú que es pensa que mana molt ens ha prohibit cantar l’Estaca, crec que ho heu de saber”.

Va ser en aquest moment quan les 300 persones del públic, notablement indignades, es van posar a cantar immediatament la cançó de Lluís Llach ‘a cappella’, responent d’aquesta manera a la censura del govern de Xavier García Albiol.

Anuncios
About el comunista (67609 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: