El nou equipament de Transformadors s’estrenarà el 2018

El projecte de construir un edifici que inclourà un casal de barri, un espai per a la gent gran i un punt d’informació jove al solar de l’antiga estació transformadora del carrer d’Ausiàs March, 60, ha estat aprovat. Es preveu que les obres, que tenen un pressupost de 5,7 milions d’euros, comencin el març del 2017 i acabin a finals del 2018.

El nou equipament, d’un total de 2.197 metres quadrats, tindrà una planta baixa amb entresolat, cinc plantes i un soterrani. La façana principal serà vidriada, de manera que des del carrer es podran veure les activitats de l’interior, i l’accés pel carrer d’Ausiàs March es farà a través d’un gran porxo. A més, el projecte inclou un espai central per donar llum i ventilació als espais interiors.

En aquest projecte es recull la proposta funcional que va sorgir del procés participatiu que va finalitzar el mes de març. Així, a les plantes 1 i 2 hi haurà el casal de barri, que inclourà un espai per a adolescents, una sala polivalent, un espai de trobada i diverses sales. La tercera planta serà un espai per a gent granamb zones d’acollida, un cibercafè i sales de reunions, i a l’entresolat i a la planta hi haurà punts d’informació juvenil.

L’edifici, pensat per ser un espai amb vocació comunitària, inclourà zones d’ús compartit entre els diferents col·lectius, com una sala d’actes, una sala d’exposicions, un magatzem, sales taller, una sala de noves tecnologies i una sala d’activitats físiques, entre altres. Pel que fa a la gestió, durant el primer trimestre del 2017 se n’escollirà el model. Després de l’elecció i fins que s’acabin les obres, es decidiran els continguts que s’oferiran a l’espai.

About ELCOMUNISTA.NET (93005 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com
A %d blogueros les gusta esto: