Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Johan Cruyff, Medalla d’Or pòstuma al mèrit esportiu

L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat avui la Medalla d’Or pòstuma al mèrit esportiu a Johan Cruyff, un reconeixement que en distingeix la figura i l’aportació a la ciutat i l’esport.

Johan Cruyff (Amsterdam, 1947 – Barcelona, 2016), va morir el mes de març a la capital catalana després de lluitar contra un càncer que finalment no va poder superar. L’holandès va ser jugador i entrenador del Barça, va aconseguir nombrosos èxits i una influència en el club i en la ciutat reconeguda arreu del planeta.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha lliurat a la família, en honor seu, la Medalla d’Or pòstuma al mèrit esportiu davant d’un Saló de Cent ple a vessar. L’alcaldessa, que ha presidit l’acte, ha descrit Cruyff com “una persona carismàtica, compromesa, valenta i visionària”, i ha destacat la seva visió del futbol “com una eina inclusiva molt poderosa i la seva condició com a defensor de la universalització i com a entusiasta del foment de l’esport de base”.

També ha recordat que va ser Johan Cruyff la persona que va canviar la concepció del joc amb la manera revolucionària que tenia de fer futbol i ha reconegut la tasca que va dur a terme, i que segueix vigent, a través de la Fundació Cruyff d’impulsar projectes esportius per a infants amb discapacitat.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: