Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Nous equipaments esportius al Turó de la Peira i la Sagrera

Es tracta de la piscina municipal i la pista poliesportiva noves del Turó de la Peira, a Nou Barris, que ja s’han començat a construir, i del triple pavelló poliesportiu Camp del Ferro, que està previst que es comenci a edificar durant l’últim trimestre del 2017 a la Sagrera, al districte de Sant Andreu.

Al Turó de la Peira ja han començat els treballs que permetran renovar la piscina municipal i la pista poliesportiva antigues, enderrocades aquest estiu. Les obres permetran que el barri disposi d’unes instal·lacions esportives de qualitat i garantiran el desenvolupament de projectes socioesportius que promouen la cohesió i la integració socials, com el que duu a terme el Club Montsant amb infants de la zona.

Les obres de la piscina i la pista poliesportiva noves duraran dos anys, i es preveu que s’acabin el novembre del 2018. El projecte constructiu aposta per convertir aquest entorn en un gran espai verd, on hi haurà la piscina i la pista poliesportiva noves, i per millorar la comunicació entre els carrers de Sant Iscle i del Doctor Pi i Molist. El pressupost és de 10 milions d’euros i la zona d’actuació és de 4.407 metres quadrats.

Mentre durin les obres, els abonats gaudiran de tarifes especials als centres esportius més propers.

Poliesportiu Camp del Ferro

A Sant Andreu l’Ajuntament construirà un triple pavelló poliesportiu, que s’edificarà en una part de la parcel·la de 26.600 metres quadrats destinada a equipaments i zona verda, en concret la part situada al carrer del Pare Manyanet, 40.

En aquest equipament nou es podrà practicar bàsquet, futbol, hoquei sobre patins o patinatge artístic, entre molts altres esports. En total disposarà de7.600 metres quadrats de superfície construïda.

El poliesportiu nou donarà servei a les entitats de la zona i cobrirà la necessitat de reubicar les associacions esportives del barri Club Patí Congrés i l’Associació Esportiva Sant Andreu.

Es preveu que les obres d’edificació del nou poliesportiu comencin durant l’últim trimestre del 2017, i el termini previst d’execució és de divuit mesos.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78369 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: