Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Aposta per una economia innovadora i al servei de les persones

El Govern municipal ha presentat el Pla d’impuls de l’economia social i solidària a Barcelona 2016-2019 a les entitats del sector, amb les quals ha treballat braç a braç per elaborar-lo. El nou pla aposta per un model socioeconòmic innovador i transformador que es basa en el reforç de projectes ja existents i a afavorir-ne de nous, amb mesures com la millora del finançament o l’obertura d’un centre municipal de referència. Combatre les desigualtats socials i territorials i posar l’economia al servei de les persones en són alguns dels objectius.

L’economia social i solidària és ja una realitat a la nostra ciutat. Així ho demostra el fet que hi hagi més de 4.700 iniciatives que treballen amb aquests criteris, que impliquen 2.400 entitats del tercer sector,  1.197 societats laborals,861 cooperatives i 260 iniciatives d’economies comunitàries que donen feina a unes 53.000 persones.

A més, hi ha projectes emblemàtics que es mouen en aquests paràmetres i que es volen dinamitzar encara més com ara Coòpolis, a Can Batlló (la Bordeta); el hub de la bicicleta, a Can Picó (el Poblenou);  Can Calopa, o l’Eix de Pere IV.

El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha destacat que aquest sector ha resistit millor a la crisi i també ha apostat per una economia que sigui responsable socialment i ambientalment.

El Pla d’impuls de l’economia social i solidària inclou 124 mesures agrupades en 6 àmbits, que són: acompanyament i formació, finançament, intercooperació, comunicació i relat, equipaments i recursos, i territorialització i acció comunitària.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80567 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: