Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Compromís adverteix al Conseller Delegat de Madrid Espais i Congressos de la morositat del PP

Compromís en el Congrés ha advertit aquest matí al Conseller Delegat de Caixa Màgica que el PP no paga les factures. La diputada de la coalició valenciana, Marta Sorlí, ha incidit en el risc que assumeix la direcció de Madrid Espais i Congressos “en acollir a un partit morós en un dels seus espais”.

El PP encara deu més de mig milió d’euros a Fira València pel seu Congrés Nacional de 2008 en el qual Mariano Rajoy va ser triat líder del partit. L’avís de Compromís arriba tan sol un dia després que Rajoy anunciara la convocatòria del Congrés Nacional del PP els dies 10, 11 i 12 de febrer en la Caixa Màgica de Madrid.

Els diputats de Compromís també han remès les factura impagades, que ascendeixen a 568.511 euros, i han instat a la presidenta de Comitè Organitzador del Congrés del pròxim mes de febrer, Luisa Fernanda Rudi, a abonar el compte pendent.

Davant l’impagament Fira València va interposar una demanda. El PP, per la seua banda, rebutja abonar els diners ja que al·lega que el deute “ha prescrit” i que el recinte firal va cedir voluntàriament les seues instal·lacions al partit. Una justificació que des de Compromís es considera “incompatible” amb la demanada judicial presentada per Fira València contra el Partit Popular.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76358 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: