Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Entra en vigor la rebaixa del 2,4% en la tarifa de l’aigua

La Comissió de Preus de Catalunya ha ratificat l’acord de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per aplicar una reducció del 2,4% en el preu de la tarifa mitjana de l’aigua als municipis d’aquest territori proveïts per Aigües de Barcelona. L’aplicació d’aquesta reducció serà immediata en les factures del mes de desembre.

La Comissió de Preus de Catalunya ha pres aquesta decisió després d’avaluar la reclamació presentada per la companyia i de la consulta feta a l’Agència Catalana de l’Aigua i l’AMB.

L’aplicació d’aquesta mesura comportarà un estalvi anual de 12 milions d’euros per a la ciutadania. Aquest import, traslladat a les factures d’aigua, representarà un estalvi mitjà de 8 euros a l’any.

Eloi Badia, vicepresident de Medi Ambient de l’AMB i regidor d’Aigua i Energia de l’Ajuntament de Barcelona, ha declarat: “Aquest és el primer pas cap a una tarifa més justa, i la reducció indica el canvi de tendència després d’anys de pujades continuades en el preu, que n’han suposat un augment de gairebé el 85%.”

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76308 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: