Anuncios

Entra en vigor la rebaixa del 2,4% en la tarifa de l’aigua

La Comissió de Preus de Catalunya ha ratificat l’acord de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per aplicar una reducció del 2,4% en el preu de la tarifa mitjana de l’aigua als municipis d’aquest territori proveïts per Aigües de Barcelona. L’aplicació d’aquesta reducció serà immediata en les factures del mes de desembre.

La Comissió de Preus de Catalunya ha pres aquesta decisió després d’avaluar la reclamació presentada per la companyia i de la consulta feta a l’Agència Catalana de l’Aigua i l’AMB.

L’aplicació d’aquesta mesura comportarà un estalvi anual de 12 milions d’euros per a la ciutadania. Aquest import, traslladat a les factures d’aigua, representarà un estalvi mitjà de 8 euros a l’any.

Eloi Badia, vicepresident de Medi Ambient de l’AMB i regidor d’Aigua i Energia de l’Ajuntament de Barcelona, ha declarat: “Aquest és el primer pas cap a una tarifa més justa, i la reducció indica el canvi de tendència després d’anys de pujades continuades en el preu, que n’han suposat un augment de gairebé el 85%.”

Anuncios

Categorías

About el comunista (82485 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: