Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Navarro: “El PP té por a què revisem els nomenaments en Sanitat quan ells governaven”

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha criticat les declaracions efectuades  pel diputat del PP José Juan Zaplana qui ha assegurat que el seu grup deixarà la comissió de nomenaments en Sanitat de Les Corts si es revisen els de la legislatura anterior.

Per a Navarro “el PP demostra que té por a què mirem cap enrere en quant a la seua política de nomenaments, caracteritzada per no convocar cap procés de lliure designació i nomenar a gent que no tenia ni la capacitació ni la titulació necessària, que eren familiars i amics seus”.

“El PP ha utilitzat la sanitat com el seu chiringuito i ara quan nosaltres demanem transparència per analitzar també els nomenaments que es realitzaren amb el seu govern ja no els agrada tant una comissió de nomenaments, això ja no els interessa. El PP té por a trobar-se davant de les seues vergonyes”.

Segons Isaura “esta postura del PP demostra que mai han volgut una comissió real per a fer un treball de seguiment dels nomenaments, el que han volgut és muntar rebombori, fent teatre, per qüestionar nomenaments que estan fets per fi d’acord amb la legalitat, en base al decret de nomenaments, en base a la normativa que hem heretat d’ells”.

“Segurament la normativa és millorable, com tot el que s’ha heretat del Partit Popular, mentrestant el Consell no tenia altra opció que aplicar la normativa vigent i així és com s’ha fet, complint amb la legalitat ordinària, com ells haurien d’haver fet en el passat i no feren, incomplint la seua pròpia normativa, fets que no volen que ara revisem”, ha conclòs Navarro.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78178 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: