Anuncios

Adjudicat el nou contracte del servei de neteja i recollida selectiva a edificis municipals

La Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció ha adjudicat la contractació del servei de neteja i recollida selectiva dels edificis i locals municipals, repartit en deu lots, a cinc empreses diferents. El nou contracte, que durarà dos anys, entrarà en vigor el gener del 2017 i té un import de 25.308.885 euros, un 12% inferior al pressupost de licitació.

L’acord no només té per objectiu la neteja, el manteniment i la conservació dels espais d’una manera més ecològica i sostenible, sinó que també vol garantir les condicions laborals dels treballadors. A més, també afavoreix la contractació de col·lectius en risc d’exclusió.

Pel què fa a les millores sociolaborals que inclou aquest contracte respecte al que hi ha vigent actualment, s’augmenta el salari del personal en tots els treballs i es promou la millora de la conciliació familiar. L’acord també inclou la realització dels serveis dins l’horari estàndard comprès entre les 8.00 i les 20.00 hores.

S’ha augmentat també el nombre d’empreses que presten el servei, passant de les tres actuals a cinc. Per promoure la contractació de persones en risc d’exclusió social, aquestes corporacions tindran l’obligació, fins a un 5% de les hores de treball total de cada lot, de contractar nous treballadors o substituir temporalment els que prestin el servei, quan sigui necessari, amb persones que pertanyin a aquests col·lectius.

Anuncios
About el comunista (68356 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: