Anuncios

El pregó dels infants comença a prendre forma

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés, han encarregat a més d’un centenar d’infants el pregó que es llegirà durant les Festes de Santa Eulàlia i que elaboren els més petits.

La temàtica d’enguany se centra en les persones refugiades i en com es veuen vulnerats els seus drets. Amb un treball dinàmic i en grup, els participants coneixen els drets i deures dels infants i s’inicien en la participació ciutadana. Al final, tot el que s’ha treballat es posa en comú i es converteix en el pregó que donarà el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern de la ciutat, les Festes de Santa Eulàlia.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha explicat a tots els infants que és molt important que s’impliquin en les activitats de la ciutat i que l’opinió dels més petits és essencial “per poder fer una ciutat millor”.

El pregó és una activitat promoguda pel Departament de Promoció de la Infància de l’Ajuntament de Barcelona, que dóna veu als infants de primària perquè opinin i facin propostes per millorar la ciutat. Amb aquesta activitat els infants de tercer, quart i cinquè de primària i d’educació especial, coneixen el funcionament de les institucions públiques.

Anuncios

Categorías

About el comunista (82990 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: