Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Comencen les millores en diverses estacions de metro

Es destinaran més de 8 milions d’euros a la rehabilitació de les parades de Besòs Mar, Paral·lel, Passeig de Gràcia, Fondo i Universitat. Amb les obres es renovaran parets, paviments, sostres, escales, línies de peatge, llums i senyalització.

Ja s’han iniciat els treballs previs de les obres de rehabilitació integral de les estacions de metro de Besòs Mar (línia L4), Passeig de Gràcia (línia L3) i Paral·lel (línies L2 i L3), i pròximament començaran les de reforma parcial de Fondo i Universitat (línia L1). Les obres, amb les quals es reprèn el programa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) d’actualització i millora d’estacions antigues, suposaran una inversió de 8,26 milions d’euros.

Amb les rehabilitacions integrals les estacions quedaran pràcticament noves i se’n millorarà l’accessibilitat, ja que s’adequaran les altures de les andanes. Es renovaran els vestíbuls; se substituiran els paviments, els graons, els sostres i les parets; s’hi millorarà la il·luminació, la senyalització i el mobiliari. També s’hi instal·laran barreres més efectives i el disseny arquitectònic optimitzarà el flux de persones.

Afectacions parcials a partir del 21 de novembre

Els treballs planificats per TMB mantindran en tots els casos les estacions en servei i s’intentarà minimitzar les molèsties als usuaris. Així doncs, en cada estació hi haurà espais o accessos que quedaran tancats durant les tasques de millora. Totes les afectacions estaran degudament senyalitzades en cada estació. A les estacions de Besòs Mar i Passeig de Gràcia hi haurà afectacions des del 21 de novembre.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78369 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: