Anuncios
ÚLTIMA HORA:

La gent gran i les dones tindran un nou equipament a l’Eixample

En el mateix espai, al carrer de Calàbria, 260, hi haurà dos nous equipaments, un casal de gent gran i un punt d’informació i atenció a la dona (PIAD). D’una banda, es potenciarà l’envelliment actiu, i de l’altra, s’oferirà a les dones informació sobre recursos i espais participatius i s’atendran demandes per discriminació o violència masclista.

El Districte de l’Eixample ha començat les obres per habilitar un nou casal de gent gran i un punt d’informació i atenció a la dona (PIAD) al local ubicat al carrer de Calàbria, 260. Es preveu que l’actuació acabi el setembre del 2017. Amb aquests nous equipaments situats al mateix espai, la Nova Esquerra de l’Eixample complirà dos objectius: oferir un equipament per fomentar l’envelliment actiu de la gent gran i obrir un espai on atendre les dones.

El projecte tindrà un cost d’1.296.288,86 euros, que serviran per adequar l’edifici integralment. A la planta baixa i tot l’entresolat hi haurà el casal de gent gran, que disposarà de 1.050 metres quadrats útils i tindrà accés pel carrer de Calàbria. Un espai adequat per fer-hi tot tipus de tallers, cursos i activitats on també hi haurà una sala d’actes polivalent.

El Punt d’Informació i Atenció a la Dona, de 123 metres quadrats, ocuparà la resta de la planta baixa i tindrà l’accés per la façana del pati interior de l’illa. Aquest nou punt és una mesura més per seguir endavant en l’atenció a les dones, ja que oferirà informació sobre recursos, espais de participació o associacionisme d’interès per a les dones i atendrà les demandes per discriminació o violència masclista.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76358 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: