Anuncios
ÚLTIMA HORA:

La plaça de les Dones entra en l’última fase d’obres

Els veïns de Nou Barris van decidir anomenar “plaça de les Dones” a l’espai d’uns 4.100 mettres quadrats delimitat pels carrers de Les Torres, Nou Barris i Port de la Selva, a les Roquetes. Es tracta d’una zona alliberada en el marc de l’execució de la gestió del sòl del Polígon d’Actuació Urbanística 1 de Roquetes.

El Consistori, juntament amb les entitats veïnals i de moviment social del barri, van decidir fer de la plaça de les Dones un espai verd, de passejada i d’entreteniment. En una primera fase d’obres, ja s’hi van instal·lar els serveis i infraestructures necessaris per al bon funcionament dels edificis d’habitatge de l’entorn i de la continuïtat de la xarxes de serveis existents. Ara, comencen les obres per transformar l’espai en un entorn verd.

Aquesta nova zona de passejada comunicarà el carrer de Les Torres i l’entorn del mercat de Montserrat amb la part alta del carrer de Nou Barris, de manera que es farà més accessible la comunicació entre les dues parts del barriseparades per la forta pendent. La plaça s’ha concebut com un lloc d’estada, passejada i comunicació. Així s’hi instal·larà una zona de jocs infantils, mobiliari urbà i diferents itineraris de passejada, un d’ells adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

A més, també s’hi plantarà nou arbrat i arbusts als parterres i s’instal·larà un sistema de reg automàtic per a la gespa i nou enllumenat de tipus led. Els itineraris que travessaran aquest nou espai verd, que no superaran en cap cas el 6% de pendent, estaran degudament pavimentats. En total, les obres han comptat amb pressupost de dos milions d’euros, la majoria dels quals s’han invertit en aquesta segona fase dels treballs.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80457 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: