Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Un pas més cap a les regulacions de terrasses de les places Lesseps i Molina

El procés participatiu per ordenar les terrasses de la plaça Lesseps i acordar una normativa específica ha finalitzat després de tres sessions obertes en les quals hi han pogut participar tots els agents implicats. D’altra banda, l’ordenació singular de terrasses de la Plaça Molina ha estat informada favorablement a la Comissió Tècnica de Terrasses (CTT). Després d’un període de 30 dies per a possibles al·legacions, la Comissió de Govern en farà l’aprovació definitiva.

Pel què fa la plaça Lesseps, el procés de transparència i escolta activa ha prioritzat garantir el flux de vianants, els accessos de veïns al comerç, el pas de vehicles d’emergència i preservar el gaudi visual i un endreçament global. Així, la normativa acordada permet mantenir les 36 taules autoritzades. A més, s’ha ordenat la demanda actual alliberant espais de pas i es preveu encabir-hi possibles demandes en el futur –fins a 38 taules més. El mobiliari admès, que s’haurà de recollir a la nit, seran taules, cadires i para-sols.

A la plaça Molina s’hi preveu un màxim de 60 taules. Són les mateixes que hi ha ara, però es redistribuiran seguint l’ordre establert per l’arbrat i les alineacions, de manera que les terrasses s’agruparan en grups de sis taules i en paral·lel a les façanes per tal de deixar un espai lliure continu als vianants. D’aquesta manera, les taules ocuparan un màxim del 5,52% de l’espai públic de la plaça.

En paral·lel, la CTT també farà ordenacions singulars de les terrasses dels carrers de Requesens i de Consolat de Mar i de la plaça de les Olles i carrer Rera Palau, a Ciutat Vella; dels jardins de la Indústria i la placeta de Maria Luz Morales, a l’Eixample; i de les places de Joaquim Folguera i de Joan Llongueras, a Sarrià-Sant Gervasi.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80567 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: