Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Compromís proposa declarar 2017 ‘Any Miguel Hernández’

Compromís ha presentat hui una proposició no de llei per declarar 2017 ‘Any Miguel Hernández’, amb motiu del 75 aniversari de la seua mort.

La formació en el Congrés ha instat al Govern a promoure un calendari d’activitat dedicades a difondre l’obra del poeta d’Oriola (Alacant) i a reivindicar la seua figura “no només com a gran poeta, sinó també pel seu compromís polític i social contra la desigualtat”.

Els diputats de Compromís, Ignasi Candela i Enric Bataller, han incidit en la necessitat de recuperar la memòria de Miguel Hernández i “d’impulsar al màxim una programació per promoure la seua obra i el sey exemple en defensa de la llibertat”.

Bataller ha destacat com gràcies a les lletres “un cabrer es va convertir en la veu de milions de persones que volien expressar-se des de la seua realitat”, mentre que Candela ha assenyalat que l’efemèride és una oportunitat per “entendre la importància del seu significat a hores d’ara”.

La iniciativa de Compromís, en col·lboració amb la Fundació Miguel Hernández, reclama també al Govern una dotació presssupostària suficient per a posar en relleu la importància del poeta a la literatura universal.

El portaveu de Compromís per Oriola, Cayetano Portugués, ha donat suport a la proposta que posa de manifest la ferma voluntat de la formació per fer valdré Miguel Hernández: “una de les figures culturals més importants de la nostra terra”.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80567 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: