Anuncios
ÚLTIMA HORA:

El Nadal 2016 ja és a punt!

Hola, Nadal! Tradicions, novetats i molta cultura farceixen el programa d’activitats del Nadal 2016, que comença amb una encesa de llums més brillant que mai, ja que va acompanyada d’un espectacle ideat per a l’ocasió. El Nadal tindrà una protagonista nova, una ballarina gegant que sortirà de la seva capsa de música per inspirar somnis i desitjos. Un Nadal que vol ser sostenible, no sexista, solidari i que aposta pel comerç de proximitat i els mercats de la ciutat. Amb l’epicentre a la plaça de Catalunya però sense oblidar cap barri. No hi faltarà el pessebre, ni les fires, ni la Cursa dels Nassos, ni els Reis d’Orient (atenció, que estrenen carrosses!). I per Cap d’Any… una benvinguda al que ha de venir.

L’actriu Mercè Sampietro farà de mestra de cerimònies de l’espectacle inaugural del Nadal, el de l’encesa de llums, que tindrà lloc en la confluència de l’avinguda del Paral·lel amb la ronda de Sant Pau. Quedaran il·luminats més de 100 quilòmetres de carrers gràcies a la col·laboració amb els comerciants de la ciutat.

Una altra novetat és l’“Autèntic paper de Nadal”, amb què es poden embolicar els regals, i també amb roba i paper ecològic amb els missatges de la campanya “Hola, Nadal”, “Hola, llums”, “Hola, Reis” i “Hola, botigues de barri” i el segell “Comprat al barri”.

El tinent d’alcaldia Jaume Collboni ha destacat que el programa no oblida les tradicions com els Reis o el pessebre, però també incorpora novetats i molta cultura.

El pessebre, muntat a la plaça de Sant Jaume, és obra dels artistes Toti Toronell i Quim Domene, que s’han inspirat en un poema de Josep Vicent Foix. Es pot visitar del 25 de novembre al 8 de gener de deu del matí a deu del vespre.

La plaça de Catalunya es tornarà a omplir d’activitats. S’hi celebrarà la segona edició de la Fira de Consum Responsable, Economia Social i Solidària, amb una seixantena d’empreses i entitats. Però hi haurà quatre àmbits més: la gran bola de Nadal, la caseta dels somnis, la tribuna de les persones i els patges reials, que recolliran les cartes per als Reis. En aquests escenaris es faran activitats i espectacles temàtics: esports (17 i 18 de desembre), per a joves (23 i 24 de desembre) i la fàbrica de robots (del 2 al 4 de gener).

El que no canvia d’escenari és la festa de Cap d’Any, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, i l’arribada dels Reis d’Orient, al Moll de la fusta. Els detalls d’aquests actes els desvetllarem més endavant.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78178 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: