Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Un reconeixement a la tasca i l’esforç per la ciutat

Un any més, l’Ajuntament ha entregat les Medalles d’Honor de Barcelona a persones i entitats que s’esforcen per millorar la convivència a la ciutat. L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit l’acte i ha destacat que els guardonats són l’exemple de la ciutat justa, lluitadora i altruista.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona, uns guardons que reconeixen l’esforç i la contribució de persones, entitats i associacions per fomentar una consciència ciutadana i una convivència millor a la ciutat. “El bé més preuat de la ciutat són els seus barris i la seva gent” Vosaltres sou Barcelona”, ha expressat l’alcadessa a tots els premiats.

L’alcaldessa també ha agraït a les entitats i associacions reconegudes el seu exemple i compromís en àmbits tant diferents com la lluita LGTBi, la defensa dels drets dels infants, l’apoderament de les dones, l’impuls de la cultura, la pràctica del periodisme crític, la potenciació de la universitat, el foment de la inclusió social, la participació en el moviment veïnal, la recuperació de la memòria històrica i el cultiu de l’economia social i solidària. Colau ha finalitzat donant-los les gràcies per estimar la ciutat.

En l’acte d’enguany s’han concedit 25 guardons, cinc dels quals a proposta de la Comissió del Plenari, en l’àmbit de ciutat, i dos a proposta de cada districte. Enguany, els premis es van acordar el passat 28 d’octubre de 2016 i pots consultar tots els premiats aquí.

Uns premis amb 19 anys d’història

Aquest guardó el va crear l’Ajuntament de Barcelona l’any 1997 amb motiu de la commemoració del centenari de les agregacions dels municipis del Pla, fita històrica en la construcció de la Barcelona moderna.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76616 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: