Anuncios
ÚLTIMA HORA:

El Gran Recapte, gairebé a punt

Compte enrere per a la celebració de la vuitena edició del Gran Recapte d’Aliments, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre per donar resposta a la precarietat alimentària. Hi ha dues maneres de col·laborar en la campanya: fer-se’n voluntari o fer-hi una donació. L’aportació es pot fer directament lliurant els aliments recomanats als establiments, o bé en línia, mitjançant el web. L’any passat es van recollir 4.642 tones d’aliments gràcies a la col·laboració de més de 25.000 voluntaris.

L’objectiu de la campanya és, com cada any, recollir aliments nutritius de llarga durada (oli, llet i conserves de peix i verdura), però també sensibilitzar i mobilitzar la població per ajudar a pal·liar la situació de pobresa del nostre entorn.

Per fer-ho possible calen 27.500 voluntaris i coordinadors a tot Catalunya. Les persones interessades es poden apuntar al web del Gran Recapte mitjançant un formulari en què es pot triar el lloc i l’horari. Es necessiten voluntaris als punts de recollida dels aliments i també per a la classificació i distribució posteriors.

Es pot fer una donació als mercats o supermercats de les principals poblacions de Catalunya —l’any passat hi va haver 2.500 establiments col·laboradors— els dies 25 i 26 de novembre. Les persones que no puguin desplaçar-s’hi poden fer l’aportació en línia, mitjançant el web esmentat.

El Banc dels Aliments és una entitat independent sense ànim de lucre que basa la seva tasca en el voluntariat, amb l’objectiu de recuperar els excedents alimentaris de les empreses per redistribuir-los entre les persones necessitades, lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76308 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: