Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Una comissió tècnica treballarà per tramitar la llicència d’obres de la Sagrada Família

El Govern municipal i la Junta Constructora de la Sagrada Família han acordat la creació d’una comissió de treball per regularitzar, durant el 2017, el tràmit de llicència d’obres de la Sagrada Família. Un assumpte pendent de fa més de cent anys, des que es va sol·licitar la llicència a l’Ajuntament de Sant Martí de Provençals el 1885.

Mitjançant aquesta comissió, durant els pròxims mesos s’avançarà en la definició d’una proposta consensuada que doni cobertura tècnica i jurídica al projecte per sol·licitar la llicència. “Volem que aquesta anomalia que fa més de cent anys que dura a la ciutat es corregeixi i durant el 2017 puguem dir que la Sagrada Família ja té una llicència segons el projecte constructiu”, ha explicat la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz.

La finalitat és trobar la millor solució tant per a la ciutat com per a la continuïtat de les obres, i reconèixer la singularitat de l’equipament. En les properes sessions de treball, doncs, s’avançarà en la concreció de l’encaix del projecte en el seu entorn immediat, i es tindran en compte els efectes que genera l’activitat del temple sobre la mobilitat urbana i l’espai públic. “Per a nosaltres és important que quan abordem el tema de la llicència, també aconseguim desenvolupar algunes actuacions en qüestions que ens sembla que ha de preveure qualsevol projecte des del començament, com la mobilitat o l’espai públic”, ha afegit Sanz.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80567 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: