Anuncios

Compromís reclama considerar violència masclista les agressions a les persones prostituïdes

La diputada de Compromís en el Congrés, Marta Sorlí, ha presentat una Proposició No de Llei en la qual insta al Govern a qualificar de violència de gènere les agressions contra les persones prostituïdes. D’aprovar-se la iniciativa, aquest col·lectiu estaria protegit per la Llei Orgànica 1/2004, de 28 de desembre.

Amb motiu del Dia conta la Violència de Gènere, la diputada de la formació valenciana ha afirmat que la prostitució “és la màxima expressió del masclisme, una forma d’esclavitud que sotmet les dones a disposició sexual dels homes”. Per Sorlí “és de vital importància reconèixer i condemnar també les agressions masclistes en aquest àmbit”.

Des de Compromís han criticat, a més, que el pressupost per la prevenció integral de violència de gènere haja caigut un 26% en els últims 6 anys i han advertit: “Si les persones prostituïdes no són considerades víctimes de la violència masclista se les estè invisibilitzant socialment i impedint que puguen accedir a la protecció com altres víctimes”.

Anuncios

Categorías

About el comunista (82990 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: