Anuncios
ÚLTIMA HORA:

L’auditoria dels comptes municipals recaurà en diferents empreses

La Comissió de Govern ha adjudicat la contractació dels serveis d’auditoria dels comptes anuals de l’Ajuntament de Barcelona i el seu grup econòmic municipal dels exercicis 2016 i 2017. Per primera vegada, recaurà en quatre empreses diferents que assumiran les tasques que fins ara feia en solitari la unió temporal d’empreses (UTE) formada per PricewaterhouseCoopers, SL i Gabinete Técnico de Auditoría y Consultoría, SA.

El Govern municipal ha introduït canvis en la licitació d’aquest contracte i l’ha dividit en quatre lots, amb la possibilitat d’adjudicar-se un màxim de dos lots per empresa. A més, ha reduït la xifra de negocis mínima per poder concursar (de 5 milions a 2 milions d’euros), per donar entrada a petites i mitjanes empreses d’auditoria i diversificar així les empreses encarregades de dur a terme la fiscalització externa dels comptes municipals.

El procediment del concurs s’ha portat a terme mitjançant concurs obert i adjudicació per procediment restringit de les set licitadores amb més puntuació per cada lot. El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, ha destacat: “La nova contractació ha de servir per diversificar proveïdors, millorar la concurrència i acabar amb monopolis o oligopolis injustificats i indesitjables.”

Amb relació al preu de sortida, la contractació de les auditories 2016-2017 s’ha adjudicat per un import global de 949.924,37 euros (IVA inclòs), cosa que suposa una rebaixa de preu del 35% respecte el pressupost total de licitació d’1.461.680,00 euros (IVA inclòs).

Els guanyadors dels serveis d’auditoria distribuïts en lots són Ernst & Young, SL (240.331,97 euros, IVA inclòs), UTE Auren-Uniaudit (108.028,80 euros, IVA inclòs), Faura-Casas Auditors Consultors, SL (437.874,80 euros, IVA inclòs) i Gabinete Técnico de Auditoría y Consultoría, SA (163.688,80 euros, IVA inclòs).

Actualment i fruit del concurs d’auditoria pel període 2012-2014 (prorrogat el 2015), l’adjudicatari és l’UTE formada per PricewaterhouseCoopers, SL i Gabinete Técnico de Auditoría y Consultoría, SA, que auditava els comptes municipals des de l’any 2002.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: