Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Augmenten un 5% les beques de menjador escolar

El Consorci d’Educació de Barcelona, format per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, destinarà aquest curs un total de 17.613.845 euros a ajuts de menjador escolar. Aquesta xifra, d’aproximadament un milió d’euros més que en el curs anterior, suposa un total de 23.617 subvencions, un augment del 5%.

Durant aquest curs hi ha hagut 2.501 sol·licituds i 1.153 ajuts atorgats més que en l’anterior (s’han concedit la totalitat de les subvencions que compleixen els requisits). A més, des que l’Ajuntament va incrementar els marges per ser beneficiri dels ajuts extraordinaris, els que cobreixen tot el cost del menjadors, aquests han incrementat en 9.226 beneficiaris respecte el curs 2014-2015, sumant, en dos anys, un incremente del 324%.

La convocatòria d’enguany, a la qual es podien presentar sol·licituds en els períodes del 6 al 17 de juny i del 5 al 16 de setembre, ha inclòs tres tipus de beques de menjador escolar: els ajuts ordinaris, de fins a un màxim de 3 euros al dia; els ajuts extraordinaris, de fins a un màxim de 6 euros al dia, i els ajuts complementaris, que tenen l’objectiu de minorar els costs del personal de servei dels menjadors i tenen un màxim de 5 euros al dia.

Nou Barris ha estat el districte que ha rebut un nombre més gran de beques de menjador escolar, amb un total de 4.539, que representen un 20% del total d’ajuts atorgats. D’altra banda, les Corts i Sarrià – Sant Gervasi han estat els districtes que n’han rebut menys, i han suposat cadascun un 3% del total de beques donades. La gran majoria de les beques demanades han estat per a alumnes d’educació infantil i primària, i els ajuts extraordinaris han estat els que representen la major part del pressupost, amb 12.512.700 euros.

Fins a un 35% del total d’ajuts atorgats han estat per a famílies en situació acreditada de necessitat social greu de la unitat familiar. Laia Ortiz, tinenta d’alcaldia de Drets Socials, ha declarat que “aquestes subvencions ajuden a disminuir l’absentisme escolar, i per això hi seguim apostant“.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: