Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Les empreses socials es donen a conèixer al Business With Social Value

El dia 1 de desembre se celebra la cinquena edició del Business With Social Value (BWSV) al Palau de Congressos de Catalunya, una trobada d’empreses amb l’objectiu de donar visibilitat a les empreses socials com un sector econòmic competitiu i de mercat.

La iniciativa pretén generar possibilitats reals de contractació de productes i serveis competitius mitjançant més de cinquanta activitats econòmiques diferents amb centres especials de treball i empreses d’inserció no lucratives. Alhora, promou els valors socials entre les empreses mercantils. La finalitat és que les empreses mercantils discriminin les compres habituals a favor de les empreses socials.

Les empreses assistents al congrés participaran en diferents propostes de treball en xarxa entre empreses socials i mercantils. En la darrera edició, el Business With Social Value va generar gairebé 5.000 entrevistes de 15 minuts cadascuna.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78311 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: