Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Barcelona En Comú retorna els 190.000 euros de microcrèdits per la campanya del 24M

Barcelona En Comú ha completat la devolució del total de microcrèdits que va rebre per finançar part de la campanya electoral pel 24 de maig de 2015.

Els 190.230 € que va aconseguir reunir Barcelona En Comú amb una campanya de microcrèdits va ser possible gràcies a 132 aportacions ciutadanes, que van permetre afrontar els comicis sense recórrer a crèdits bancaris, com fan la majoria de partits tradicionals. Segons els comptes, BComú va rebre una mitja de 1.441 euros per cada préstec ciutadà.

D’aquesta manera, no tenim actualment cap deute amb els bancs, i l’objectiu és poder seguir garantint la nostra independència del sistema financer, així com seguir estalviant per tal de no haver de recórrer de nou a la confiança i solidaritat dels comuns. El deute el tenim i el tindrem amb la ciutadania i no amb els bancs.

Des de l’organització volem agrair a totes les persones que van fer possible la primera campanya de Barcelona En Comú, i amb la qual vam guanyar les eleccions municipals. Fa un any i mig que vam arribar a l’Ajuntament per fer de Barcelona una ciutat més justa i democràtica i retornar la institució als ciutadans. Hem avançat amb moltes mesures de canvi, però seguirem treballant per aconseguir polítiques més justes, accessibles i compromeses amb els veïns i veïnes de Barcelona.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76616 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: