Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Marc Vidal exigeix al conseller el protocol per detectar les malalties de caràcter laboral i li reclama que recuperi els 2.000 milions del 2017

El diputat de CSQEP recorda al titular de Salut que l’hauria d’haver presentat fa 10 dies.

El diputat de CSQEP, Marc Vidal, ha exigit avui al conseller de Salut, Toni Comín, que presenti el protocol del sistema d’alertes des de l’atenció primària per identificar les malalties de caràcter laboral i poder-les començar a cobrar a les mútues. “Li dic perquè fa 10 dies que vostè hauria d’haver presentat en aquest Parlament”, li ha recordat Vidal, que ha citat la moció 32/XI que es va aprovar per unanimitat en el Parlament el passat 19 de maig.

Vidal ha demanat al conseller de Salut que indiqui en quina partida dels pressupostos es preveu la recuperació d’aquests 2.000 milions d’euros que el Govern sufraga per malalties laborals que haurien de pagar les mútues. “2.000 milions d’euros és més d’una cinquena part de tot el seu pressupost de Salut i vostè hauria de sortir com un coet a resoldre-ho. I no sabem si ho està fent perquè l’única manera de saber-ho és veure mesures concretes en els pressupostos”, ha dit Vidal a Comín.

Vidal ha insistit que 2.000 milions “no són cap broma i la ciutadania entendria molt poc que no les volguessin recuperar per no molestar a les mútues”, i per això li ha repreguntat al conseller: “Quina quantitat d’aquests 2.000 milions d’euros preveu recuperar l’any que ve i com es veurà reflectit això en els pressupostos del 2017”.

Vidal ha emplaçat el titular del departament de Salut a fer constar la recuperació d’aquests diners en el projecte de pressupostos abans de la seva aprovació, tal com es va comprometre el passat mes d’abril quan va reconèixer que la Generalitat sufraga aquesta quantitat quan no hauria de fer-ho. “No ens digui que el més calent és a l’aigüera. Volem aquesta informació abans dels pressupostos. Posi’ns, si us plau, avui, una data anterior al debat de pressupostos per presentar les mesures de la moció i assegurar que les hi incorporarem”, ha etzibat Vidal.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (80371 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: