Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Rabell insta el Govern a “no deixar escletxes” a les companyies subministradores per obligar-les a “complir les seves responsabilitats socials”

GRA454. BARCELONA, 27/09/2015.- El candidato de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell (c) durante la rueda de prensa que ha ofrecido para valorar los resultados obtenidos en las elecciones catalanas. EFE/Alejandro García

El president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot urgeix a Puigdemont a desenvolupar el reglament “que obligui les companyies a complir la llei i fer tarificació social”.

El president del grup parlamentari de CSQEP, Lluís Rabell, ha instat avui el Govern de la Generalitat a “no deixar escletxes” per obligar a les companyies subministradores a “complir les seves responsabilitats socials” com marca la Llei 24/2015. “El Govern fa tot el necessari per a constrènyer-les a complir amb les seves obligacions?”, ha preguntat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Rabell ha urgit el Govern a desenvolupar el reglament “que obligui les companyies a complir la llei i fer tarificació social”.

Rabell ha mantingut que la mort de la Rosa, una àvia de Reus que va patir un incendi a casa seva després que Gas Natural li tallés la llum, ha posat de relleu la “manca de sensibilitat” de les companyies subministradores, que “defugen les seves responsabilitats”. “Argumenten que el protocol no és clar, però això són excuses de mal subministrador”, ha afirmat.

El diputat ha recordat que el ple monogràfic d’emergència social del març va adoptar una resolució que instava el Govern a elaborar un reglament d’aplicació de la llei de pobresa energètica. “Al juny, la directora de l’oficina de consum reconeixia que encara no s’havia dut a terme”, ha assenyalat. “Mobilitzem-nos, perquè hi ha un clam de les entitats civils i socials”, ha insistit.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: