Anuncios

Creix la xarxa de ciutats per a la sostenibilitat del turisme urbà

En el marc de la fira de turisme ITB Berlin, s’ha celebrat una nova edició de la Trobada de Ciutats sobre la Governança del Turisme Urbà, el fòrum creat per Barcelona amb l’objectiu de trobar noves fórmules de gestió del turisme urbà, i que ha servit per donar la benvinguda a tres membres nous: Berlín, Hamburg i Munic.

Les tres ciutats alemanyes s’integren en aquest fòrum, que treballa per millorar l’encaix de l’activitat turística en la vida de les ciutats i del qual formen part, a més de Barcelona, París, Amsterdam, Estocolm, Reykjavík, Viena, Santiago de Compostel·la, Palma, València, Bilbao, Sant Sebastià i Madrid, entre altres. D’aquesta manera es reforça la iniciativa barcelonina de disposar d’un marc de debat internacional que impulsi noves fórmules per millorar la gestió dels efectes del turisme i el facin més sostenible i integrador.

A la fira internacional de turisme berlinesa, que se celebra fins al 12 de març, la delegació de l’Ajuntament s’ha reunit amb alguns dels experts i professionals més destacats del sector del turisme. Barcelona és també un dels casos d’èxit que formen part d’una ponència sobre solucions de bones pràctiques en la gestió turística a les ciutats, a càrrec del guru en innovació, tendències i desenvolupament de destinacions turístiques Doug Lansky.

D’altra banda, la ciutat de Seül ha convidat Barcelona a participar en la conferència que tindrà lloc a la ciutat coreana al setembre sobre la gestió sostenible del turisme urbà per intercanviar pràctiques de governança compartida.

Anuncios

Categorías

About el comunista (90781 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: