Anuncios

L’antic Cinema Niza es convertirà en l’ateneu de la Sagrada Família

L’espai, de 1.350 metres quadrats i situat al carrer de Nàpols, respon a les necessitats plantejades pel veïnat de la Sagrada Família, que fa anys que reivindica un equipament per a la trobada i l’activitat associativa. La plataforma ciutadana Grup Ateneu Barri treballa en un procés obert per definir la gestió de l’antic cinema, que un cop reconvertit en ateneu farà créixer i consolidar el teixit associatiu del barri.

Un auditori, un espai social, sales per a tallers i xerrades i bucs d’assaig són alguns dels usos que es preveuen per al futur ateneu, que complementarà l’oferta d’altres espais ja existents al barri, com l’Espai 210 i el centre cívic. L’adquisició del local per convertir-lo en equipament municipal respon a la demanda i mobilització de la plataforma Recuperem el Niza, formada per desenes d’entitats del barri, que han definit de manera participativa els possibles usos de l’espai.

La compra del local s’ha formalitzat per un valor de 2,4 milions d’euros. D’acord amb els usos acordats per la plataforma veïnal, s’ha elaborat un avantprojecte de remodelació de l’espai i s’ha posat en marxa el procés de contractació del projecte bàsic i executiu d’adequació del local. El Grup Ateneu Barri segueix desenvolupant sessions obertes a la ciutadania per concretar com es durà a terme la gestió de l’espai.

Es preveu que les obres al local comencin a finals del 2017 i acabin l’últim trimestre del 2018.

Anuncios

Categorías

About el comunista (82921 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: