Anuncios
ÚLTIMA HORA:

La ‘Gaseta Municipal’ passa a ser diària

Barcelona.- El 19 d’abril es posarà en marxa el nou web de la ‘Gaseta Municipal’, una publicació centenària que es converteix en diària amb la voluntat que la ciutadania pugui accedir a tota la informació de Barcelona i a la documentació oficial de l’Ajuntament d’una manera fàcil i immediata.

Amb aquests canvis, la Gaseta Municipal es converteix en el diari oficial de l’Ajuntament de Barcelona, equiparable amb altres butlletins oficials com el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya(DOGC), el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) o publicacions d’altres administracions.

Una de les novetats és l’ús d’una nova aplicació per gestionar els continguts de la Gaseta, que controlaran directament els òrgans gestors municipals, que seran, a més, els responsables d’editar la informació que es publiqui al web.

La Gaseta Municipal de Barcelona ha estat des de l’any 1914, sense interrupció, un referent testimonial de la història i l’activitat de la ciutat. Va començar a publicar-se en llengua castellana amb el títol de Gaceta Municipal de Barcelona, però l’any 1979 ja es va consolidar amb el format i el nom actuals.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (76676 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: