Anuncios

Inversió per difondre el coneixement del patrimoni de Collserola

Barcelona.- Els ingressos provinents de la taxa turística serviran per finançar l’avantprojecte d’arranjament dels accessos al Parc Natural de la Serra de Collserola i la col·locació de senyals des de Barcelona i per editar el llibre de fotografies nocturnes ‘Estels i ermites de Collserola’, que explica la història de la zona a través de la seva arquitectura religiosa i de l’astronomia. L’objectiu és millorar l’accés al parc i potenciar el coneixement de la seva riquesa patrimonial.

Aquesta és una altra de les mesures recollides en el Pla estratègic de turisme 2020 i que consisteix a invertir en la ciutadania els ingressos recaptats per mitjà de la taxa turística i contrarestar així l’impacte del turisme a la ciutat. Recentment s’han anunciat altres mesures que s’aplicaran a la ciutat amb els diners de l’impost, com el reforç del servei de bus a l’estiu o la millora de diferents places de Gràcia.

L’avantprojecte d’arranjament dels accessos i els senyals del parc natural des de Barcelona preveu millorar els senyals d’identificació de benvinguda al recinte i arranjar els camins en mal estat de conservació que duen al passeig de les Aigües, així com altres millores a les entrades al parc, especialment l’accés des del pla dels Maduixers.

D’altra banda, Barcelona Llibres editarà Estels i ermites de Collserola, un treball fotogràfic amb els estels com a fil conductor dedicat a l’arquitectura religiosa del parc natural. El llibre s’acompanyarà d’un clip promocional i una exposició itinerant.

A més, es reeditarà el mapa del territori del Parc Natural de Collserola, que en detalla tot el patrimoni i vol reflectir el lligam entre el parc i la ciutat. La primera edició del plànol, amb 20.000 unitats, es va esgotar, i ara se’n publicaran 30.000 exemplars més.

Anuncios

Categorías

About el comunista (82990 Articles)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: