Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Un espai de reflexió per millorar la qualitat democràtica de la gestió pública

Barcelona. Els nous models polítics i socials han posat com a centre de la gestió política els conceptes de bones pràctiques, transparència o retiment de comptes. Fa temps que Barcelona ha posat en marxa iniciatives relacionades amb aquests aspectes, com la Bústia Ètica, la publicació d’agendes i de sous o el projecte de codi de conducta que es presentarà al Plenari del juny. Ara, amb l’organització de les Jornades Transparència i Bon Govern els dies 29 i 30 de maig, l’Ajuntament crea un marc de reflexió i de debat per a professionals que apliquen normes ja desenvolupades.

Aquestes jornades permetran conèixer experiències, pràctiques i normes útils al personal tècnic i als càrrecs electes de les administracions públiques per a una gestió eficaç, eficient, ètica i transparent. El programa d’activitats s’articula al voltant de conferències i taules rodones en què participaran, entre altres, especialistes acadèmics i responsables de les polítiques de transparència de Saragossa, Madrid, València i Barcelona.

Durant dos dies, a l’auditori de Barcelona Activa es podran compartir experiències i coneixements sobre els nous reptes democràtics que afronten les ciutats, com a espais d’interacció política amb una ciutadania cada cop més apoderada i activa. Les trobades neixen també amb l’objectiu de ser el punt de partida per construir una xarxa de ciutats compromeses amb la gestió ètica i transparent.

Les conferències i taules rodones es podran seguir mitjançant reproducció en temps real en un espai web que també servirà de repositori de les reflexions i propostes generades. D’aquesta manera es reforça la voluntat de donar continuïtat i compartir el coneixement sorgit de les jornades, que organitza l’Oficina de Transparència i Bones Pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Oficina Antifrau de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona – Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: