Anuncios
ÚLTIMA HORA:

CSQEP reclama al Govern que iniciï accions legals per rescabalar l’espoli del Palau de la Música

“L’actual govern actua igual que ho va fer el Govern Mas: emparant i protegint l’espoli i desemparant els recursos públics”, denuncia el portaveu, Joan Coscubiela.

CSQEP reclama al Govern que iniciï accions legals per rescabalar l’espoli del Palau de la Música.

El portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, ha explicat avui en roda de premsa la proposta de resolució de CSQEP que reclama al Govern de la Generalitat que iniciï accions legals per rescabalar l’espoli del Palau de la Música, i ha criticat durament el vot en contra del Govern a personar-se en l’acusació contra CDC divendres passat al Consorci del Palau. “L’actual Govern català actua igual que ho va fer el Govern Mas: emparant i protegint l’espoli perpetrat per CDC i desemparant els recursos públics de la Generalitat”, ha denunciat.

A més, Coscubiela ha assenyalat que “és més que sospitós” que el Ministeri de Cultura, que ha recordat “que és absolutament bel·ligerant, vigilant i controlador de tot el que es fa a Catalunya”, s’absentés de la votació. “Molt em temo que estem davant d’un acte de connivència entre el govern de la Generalitat i el Ministeri per tapar l’espoli”, ha apuntat el portaveu, alhora que ha recordat que “això es produeix just en el mateix moment que el Govern espanyol aprovava un nou Decret llei d’estiba, amb el suport implícit del PdeCAT”. “Sembla que els ponts de diàleg entre Govern català i govern espanyol s’estan refent, però no per tirar endavant el referèndum, sinó per donar-se suport mútuament”, ha afirmat.

D’altra banda, el diputat de la confluència ha celebrat que “poc a poc la nostra proposta d’acudir a la Comissió de Venècia a cercar el reconeixement previ del referèndum s’obre pas”, i ha subratllat que el ple que comença demà “estarà marcat” pel debat de la moció de CSQEP que insta el Govern català a activar aquesta petició de reconeixement previ. Coscubiela ha avançat que “encara” no existeix un acord amb altres grups per aprovar-la, però ha assegurat que “no li entraria al cap que Junts pel Sí votés en contra de la proposta”. “Seria desdir-se de tot el que ha dit durant any”, ha insistit.

Preguntat pels periodistes, el portaveu de la confluència s’ha referit a la conferència que el Govern realitzarà a Madrid per explicar el referèndum. Coscubiela ha dit que Puigdemont “fa molt bé en anar a Madrid”, ja que “mai és massa per insistir en explicar les raons democràtiques que té la reivindicació del referèndum”. A més, pel diputat la celebració d’aquest acte demostra que “la ciutadania espanyola i els seus representants polítics no són un tòtem monolític”, i ha posat en valor les aliances que el seu espai polític ha teixit, tant a nivell estatal com a nivell internacional.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: