Anuncios
ÚLTIMA HORA:

Mollà: “Laterne va estendre els seus tentacles a les conselleries i va recaptar 74.000 € d’algunes d’elles”

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mireia Mollà, ha criticat que la mercantil que presumptament servia de vehicle per al finançament il·legal del Partit Popular “va estendre els seus tentacles més enllà de l’àmbit municipal i va obtenir contractes amb diverses conselleries del Consell anterior del PP i amb RTVV”.

Segons Mollà, “en conselleries com les de Sanitat, Benestar Social o Economia, l’empresa Laterne va obtenir 74.000 euros”. La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts ha assenyalat que el Partit Popular “va unflar la facturació a les empreses que presumptament participaven del seu finançament il·legal”.

 “Està quedant demostrat que el Partit Popular va adjudicar, tant en l’àmbit municipal com des de les conselleries o des d’empreses públiques, tan importants com ara RTVV, a les empreses que muntaven la seua campanya electoral. Anaven dopats a les eleccions, saquejaven els fons públics valencians, mentre la resta de partits concorríem en una manifesta desigualtat de condicions”, ha explicat la parlamentària de Compromís.

“Aquesta mercantil s’ha situat com una peça clau en el presumpte finançament il·legal del PP que investiga la justícia en el marc del Cas Taula i ara es demostra que els tentacles d’aquesta mecànica de presumpte finançament il·legal del PP es van estendre també a les conselleries que controlava el Partit Popular, des del primer Govern de Zaplana”, ha conclòs la portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes.

Anuncios

Categorías

Acerca de el comunista (78249 Artículos)
Síguenos en Twitter @elcomunistanet Síguenos en Facebook grupo: el comunista prensa roja mundo hispano Nuestro e mail: elcomunistaprensa@yahoo.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: